رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

درخواست اتحادیه اروپا برای آتش بس در غزه

درخواست اتحادیه اروپا برای آتش بس در غزه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار اجرای سریع آتش بس بین طرف‌های درگیر در فلسطین اشغالی شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 18
کد خبر: ۸۸۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سه شنبه شب به وقت تهران  از لزوم اجرای سریع آتش بس بین نظامیان صهیونیست و مقاومت فلسطین خبر داد.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از کنفرانس ویدئویی با وزرای خارجه اتحادیه اروپا با بیان اینکه اولویت توقف فوری خشونت‌ها و اجرای آتش بس است، گفت: «این بیانیه توسط همه کشورهای عضو اتحادیه به جز مجارستان حمایت می‌شود.»

طبق اعلام سازمان ملل، بر اثر حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، بیش از ۱۰۰ دستگاه آپارتمان کاملا نابود شده، حداقل ۳۰۰ واحد مسکونی به‌شدت آسیب دیده، حدود ۵۰ تأسیسات آموزشی از جمله مدارس، مهد کودک و وزارت آموزش غزه آسیب دیدند.

صهیونیست‌ها حتی به مراکز درمانی نیز رحم نکرده و تا کنون ۶ بیمارستان، ۲ درمانگاه و یک مرکز هلال احمر را با بمباران در نوار غزه ازبین بردند. سازمان ملل می‌گوید انرژی برق در نوار غزه از روزانه ۸ ساعت به کمتر از ۶ ساعت کاهش پیدا کرده و همین امر موجب مختل شدن سیستم درمانی، آب‌رسانی و دیگر تأسیسات حیاتی که با برق کار می‌کنند، شده است.

این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز بعد از ظهر سه شنبه گفت که پس از پایان جنگ، به شدت  شلیک موشک از غزه  را  تلافی خواهد کرد. نتانیاهو همچنین گفت که عملیات کنونی تا چند روز دیگر ادامه خواهد داشت.

نتانیاهو با حضور در یک پایگاه هوایی نیز گفت: «تا زمانی که لازم باشد حملات را ادامه خواهیم داد تا آرامش را به شهروندانمان بازگردانیم.»

وی ادامه داد: «مطمئن هستم که همه دشمنان اطراف ما می‌بینند که حمله به ما چقدر  پرهزینه ست و من مطمئن هستم که آنها عبرت می‌گیرند.»

یک مقام ارشد صهیونیست نیز گفت: «تا زمانی که فکر  کنیم حماس هنوز هم باید  ضرباتی دریافت کند   و ما هنوز اهدافی داریم ،  به حملات خود ادامه خواهیم داد.»

درگیری میان دو طرف از دوشنبه هفته گذشته (۲۰ اردیبهشت) آغاز شد، زمانی که ضرب الاجل مقاومت به رژیم صهیونیستی مبنی بر لزوم پایان تجاوزها در قدس و مسجدالاقصی به پایان رسید.

نیروهای رژیم صهیونیستی برای نهمین روز متوالی همچنان به تجاوزهای وحشیانه خود علیه نوار غزه ادامه می‌دهند و تأسیسات غیرنظامی را هدف قرار می‌دهند؛‌ طبق آخرین آمار ۲۱۲ نفر تاکنون در غزه به شهادت رسیده‌اند که ۶۱ تن از آن‌ها کودک هستند. ۱۴۰۰ تن نیز مجروح شده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار